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  1. 1100 学部・機構・専門職大学院
  2. 理工系学部
  3. 工学と技術 : 関西大学工学会誌
  4. Vol.12 No.2

米飯の食感を表現する日本語の収集と解析

http://hdl.handle.net/10112/10726
http://hdl.handle.net/10112/10726
493b14da-a7b4-41fd-9399-4e2aeffd729c
名前 / ファイル ライセンス アクション
KU-1100-20001120-00.pdf KU-1100-20001120-00.pdf (4.4 MB)
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2017-02-06
タイトル
タイトル 米飯の食感を表現する日本語の収集と解析
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
その他のタイトル
その他のタイトル Collection and Analysis of Japanese Terms on Texture of Cooked Rice
著者 吉田, 宗弘

× 吉田, 宗弘

WEKO 27608
e-Rad 30158472

吉田, 宗弘

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西脇, 美音

× 西脇, 美音

WEKO 27609

西脇, 美音

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山田, 由美

× 山田, 由美

WEKO 27610

山田, 由美

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安藤, 達彦

× 安藤, 達彦

WEKO 27611

安藤, 達彦

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著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 27612
姓名 Yoshida, Munehiro
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 27613
姓名 Nishiwaki, Mio
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 27614
姓名 Yamada, Yumi
著者別名
識別子Scheme WEKO
識別子 27615
姓名 Ando, Tatsuhiko
概要
内容記述タイプ Other
内容記述 One hundred and ten Japanese terms on texture of cooked rice were collected from 229 young females (mean age: 20. 2 years). General terms, which were used by many subjects, were rare. Only 7 terms were used by more than 20 subjects; these 7 terms can be regarded as general terms. Among these 7 terms, two terms, which are antonyms each another, express hardness of the cooked rice. Two of the 7 terms express unsuitable moisture level in a cooked rice; lack and excess of moisture, respectively. Three of the 9 terms express suitable stickiness/elasticity/adhesiveness, fluffiness and temperature, which are made by suitable moisture level.
内容記述
内容記述タイプ Other
内容記述 報文
書誌情報 工学と技術 : 関西大学工学会誌

巻 12, 号 2, p. 35-39, 発行日 2000-11-20
ISSN
収録物識別子タイプ ISSN
収録物識別子 04541405
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00080492
著者版フラグ
出版タイプ VoR
出版タイプResource http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85
出版者
出版者 関西大学工学会
キーワード
主題Scheme Other
主題 cooked rice
キーワード
主題Scheme Other
主題 texture
キーワード
主題Scheme Other
主題 Japanese term
キーワード
主題Scheme Other
主題 関西大学
キーワード
主題Scheme Other
主題 Kansai University
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Ver.1 2023-05-15 14:40:03.577256
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吉田, 宗弘, 西脇, 美音, 山田, 由美, 安藤, 達彦, 2000, 米飯の食感を表現する日本語の収集と解析: 関西大学工学会, 35–39 p.

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