WEKO3
アイテム / D-アミノ酸を新たな生物系素材とする新規機能性食品開発拠点の形成 / KU-0020-20210318-01
KU-0020-20210318-01
ファイル | ライセンス |
---|---|
KU-0020-20210318-01.pdf (838.4 kB) sha256 9d596855cbe29be4b7f7c04a7ae1328b69fcd181cdcddbbe148118f5865db838 |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2021-04-01 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | KU-0020-20210318-01.pdf | |||||
本文URL | https://kansai-u.repo.nii.ac.jp/record/18946/files/KU-0020-20210318-01.pdf | |||||
ラベル | 1. Application of L-methionine γ-lyase in chiral amino acid analysis | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 838.4 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|